måndag

Jag orkar inte nu, När jag tänker efter så har jag nog aldrig orkat på riktigt. Men man klarar sig långt på att hoppas, tills det man önskar tillslut känns alldeles för orealistiskt för att kunna slå in.

så svårt, så sårbart

tjockis

Alla älskar tjockisar (Y) 
Vad skulle du helst vilja vara? En glad tjockis eller en ledsen snyggis? 
Jag har lite ryck just nu. BAJSA SÄGER JAG BARA.

godmorgon!

Nu har jag varit lite dålig på att blogga de senast dagarna, men hinner faktiskt inte så mycket nu heller. Klockan är 08.13 och jag börjar 08.40 så strax ska jag cykla i väg... för en gångs skull är jag i tid bara för att jag glömde bort att vi började lite senare idag. Jag skriver mer när jag kommer hem igen.
ha en fin dag! Adjö ♥

Liten Julia ♥

Nu vill jag bara vara liten igen och slippa bry mig om allt. När man var liten så var man som man ville och sa precis vad man tyckte utan att någon egentligen brydde sig. Det värsta jag bråkade med min kompis om var vem som skulle få ha den finast dockan eller vem som skulle få ha Barbie-Ken till pojkvän. Alla problem var så lätta att lösa och när bästisen fick en likadan tröja så var det bara kul. Och så killarna, de var ju bara äckliga och dumma.
 

Bianco ♥

Jag har sett massor av fint på Biancos hemsida och även i deras butik, jag dör lite grand för gud vad jag vill ha! ♥








           
pusshej  nu ska jag äta hemmagjord pesto! ♥

För sent för Edelweiss♥

Du säger att kärleken, aldrig var till för dig.
Att du aldrig känt vinden, högt över trädtoppen.
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.
Varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt. Natten lång om du älskade en gång.
Och kanske älskar än, spelar den nån roll? Nej, kanske ingen, kanske allt egentligen.

Du säger har du tändsticker, tillräckligt torr, du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin och sprit så att det räcker, att få hela fjärden, full av sorger.
Allt är försent, försent för vind, för sent för kärlek, ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.

Och du undrar vem som kysser henne nu. Och du undrar vem, vem om inte du.
Oooh, läpparna, du kallar dina. Det gör ont att veta, lika ont att undra.

  


ÄLSKAR HÅKAN ♥

Fan vad jag älskar Håkan nu när allt bara känns skit, utan honom skulle jag nog inte klara det ♥ Han är så ärlig och bara sig själv, ingen är perfekt och han vet att det inte behövs.



ryck

Jag hatar att vara så nervös så att man skakar och hjärtat slår 5 slag per sekund. FUCK.

bajs

Idag är det en bajs-dag, allt känns dåligt. Så nu har jag ätit äpple fast jag inte kan tugga och kastat bort den där förbannade skitsaken som jag sitter och tänker på och mår dåligt över. FAN FAN FAN VAD JAG INTE ORKAR BRY MIG OM ALLT.

onsdag

Idag så fick jag byta metallsakerna på tänderna till plast men det gör fortfarande så ont. Så för mig blir det bara mat som man slipper att tugga. Här nedanför tänker jag redogöra för vad jag har ätit idag.

frukost: yoghurt, blåbär och mosade mjuka flingor (så som de blir när de har legat för länge i yoghurten)

lunch: lite ris, sås, majs i skolan och sedan risifrutti och en banan från Hemköp

mellanmål: youghurt, blåbär och mjuka flingor

middag: soppa

Yes, jag känner mig som en tandlös liten ynklig tant.


pusshej ♥

ont

Nu ska jag bara krypa ner under täcket och glömma allt, glömma den förbaskade metallgrejen som gnager sönder min mun. I morgon ska jag tvinga tandläkaren att byta ut den mot något som inte innehåller latex eller är gjort av metall... annars tar jag min smyckestång och knipsar av den.
Dessutom är det så mycket i skolan nu också och jag känner mig väldigt pepp. NOT. Vi ska ha 10 läxor varje vecka och vi har redan fått reda på 5 prov vi ska ha snart. Herregud vad kul det är att gå i åttan.


puss och godnatt ♥

tand

Jag har små metallsaker runt tänderna längst bak, dom gör ont och det känns som om någon har kilat in fet ståltråd mellan dem (vilket de typ har)  Bara för att jag kanske är allergisk mot gummi så fick de ta bort de som var av gummi och sätta in såna i metall. Bajs. Sen blir det räls, Oh yes hoppas jag blir snygg. Någon som har någon erfarenhet som kan hjälpa mig att lugna mina nerver?

första dagen

Idag började vi skolan, det var ganska så trevligt och alla satt tysta som möss, och allt det där babblet som brukar vara en vanlig skoldag såg man inte ett spår av. Tänk vad skönt det skulle vara om alla dagar var som första dagen efter sommarlovet, spännande och glad. I övrigt så mår jag lite dåligt, det känns som om en sjukdom är på väg men jag hoppas det är något annat. I dag så var jag också hos tandläkaren på röntgen eftersom jag ska få tandställning, jag var duktig och gick själv vilket jag faktiskt inte brukar göra. Men det tog bara fem minuter så det var ingen vidare match.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning så att jag förhoppningsvis sover bort det sjuka som ligger på lur i kroppen.

puss och godnatt ♥

depp pepp

Jag sitter här och är lite deppig inför allt och inget, känner mig besviken på en viss person som jag icke tänker nämna vid namn. I morgon är det upprop och jag vet inte vad jag ska ha på mig, det känns som om jag inte har några kläder fast jag egentligen har massor. Mitt nagellack kladdade nyss ut sig och så sitter jag och äter godis som jag köpte när jag fick ett ¨sötsug ryck¨ alldeles för en stund sedan. 
Nu ska jag äta.

pusshej ♥

svartån

Ny duschad och klar för stan är jag nu, efter en trevlig joggingrunda runt Svartån med Emilia känner jag mig mycket piggare fast jag sovit ganska lite i natt. 
På stan ska jag köpa en present till min lilla pappa som fyller år i morgon, få se om det kanske blir något köksredskap för det tycker han om. Vi hörs senare.

pusshej ♥

barnvakt

Nu är jag hemma från barnpassningen och 270 kr rikare. Mina leggins är smutsiga av all sand och jag fastnade i en metalltunnel i lekparken, haha tjejerna tyckte i alla fall att det var väldigt kul. Nu ska jag strax cykla hem till Anna och träffa henne, sen i kväll blir det nog ¨ den åriga övernattningen¨ Det ska bli najs.

Pusshej ♥

kräftor

Nu har suttit här en stund med familjen + Hannas pojkvän och Magnus x2 och ätit kräftor. Fast jag åt nog mest bröd, paj och sallad. Jag förstår inte riktigt vad som är grejen med att dela på en liten kräfta hur länge som helst för att få fram kräftsjärten och lite kött på klorna, men visst är det lite mysigt ändå för att äta kräftor hör ju ändå sensommaren till.
Så är det någon där ute som ätit kräftor ännu?
Åh, mina fingrar luktar kräftor, uuh.

puss ♥

dag med mig själv

Idag passade jag på att ro om mig själv lite grand, så som att ha lite eget spa. Så nu har jag bodyscrubbat mig själv, tvättat håret med mitt favorit shampo, använt min favorit tvål från The Body Shop, smörjt in mig med papaya body butter och peelat fötterna. Så nu är jag ren och fin! Invigde även min nya klänning från Vila som jag varit lite osäker på, men om man känner sig ren och fin så känns det som om klänningen passar bättre.
Här kommer lite bilder.




så här såg jag ut idag:

♥ klänning - Vila

♥ leggins - H&M




Jag har lånat mammas D40, den är så mycket roligare än min lilla rosa kamera med 8,1 megapixlar. Och så är ju batteriet sönder på den rosa också.




Jag kom på en sak

Det är hyffsat fler som läser min blogg nu än för någon vecka sedan - ni får gärna slänga in en kommentar så jag vet att ni är där på riktigt.

adjö ♥

only

Hemma själv är det bästa jag vet, eller så är det inte det. Jag orkar ärligt talat inte sitta vid datorn och bara ha tråkigt. På måndag så börjar jag skolan och det känns inte kul alls, men det har jag ju skrivit förut. Och i morgon så ska jag gå upp tidigt och passa de söta grannbarnen klockan 10. Det ska faktiskt bli kul, jag har även fått det som jobb att jag ska hämta dem från fritids varje torsdag under hösten.
 Flickorna är mysiga men lite envisa, särskilt den minsta av dem. Förut när jag passade dem och det var sovdags så sa den minsta, ¨Nej jag ska inte lägga mig för du är inte min mamma¨  Nej jag är inte din mamma, men nu har jag ansvaret för er och då bestämmer jag, fick hon till svar. Då gick hon nästan med på att gå och ta på sig nattlinnet utan gnäll. Men så där är det ju, vem går frivilligt och går och lägger sig om man kan prova att göra motstånd? Men jag är ändå ganska populär, även om de vet att stora tjejer som jag inte leker mamma, pappa, barn. Fast nog försöker de övertala mig alltid.

/ Julia ♥







dålig

Jag känner att jag fått sämre kondition nu under lovet då jag knappast tränat alls. Jag är nu hemma efter att ha sprungit 4 varv runt i ett spår på Ragvaldsbacke som ligger nära där jag bor. Efter ett varv tänkte jag nästan ge upp eftersom mina fötter snubblade över alla rötter och för att jag dessutom inte hittade tillbaka till min vattenflaska som jag hade gömt bakom en sten. Sedan så hittade jag vattenflaskan med flädersaft (made by my self) och pallrade mig vidare. Fast nu värker mina armar trots att jag tycker att det borde vara benen som ska göra det? Annars är jag glad för lilla mamma lagar min favoriträtt - tonfiskgratäng ♥

pusshej ♥

Långsjön

Nu är jag jag hemma från Långsjön, och jag sitter i min mysiga klänning från Indiska och känner mig lite trött. Inte så konstigt eftersom vi har badat hela dagen. Tack för denna mysiga dag tjejer ♥ I morgon så ska det bli lite kallare än idag men på söndag skulle det bli ungefär som idag så då ska vi nog åka till Östraholmen.

Här kommer en låt som jag lyssnade på hela tiden för ungefär ett år sedan. Koppången av Helen Sjöholm.




goddag!

Nu sitter jag här och väntar på att Anna ska hämta upp mig, i 40 minuter har jag väntat nu. Lite segt. Måste dessutom hinna in på Ica och köpa en macka till lunch innan vi åker vidare och hämtar Felicia och sedan vidare till Långsjön. DÅ är klockan typ halv två. Haha ja nu börjar jag bli ganska irriterad.


/J


Godnatt

Jag som skulle försöka lägga mig tidigt i kväll, men jag fastade med ett armband jag håller på med så det blev inte riktigt så. I morgon så ska jag träffa Felicia och Anna och vi ska ut och bada vid Långsjön så jag måste krypa i säng starx. Om bara några dagar så börjar vi ju skolan igen och då kan det kanske vara bra att vänja sig att lägga sig lite tidigare : b Därför tänker jag lägga mig senast elva nu fram tills vi börjar. Ja det är ju bra att ha mål.

godnatt ♥

onsdag

Nu är jag hemma från stan. Efter att ha varit hemma hos Olivia lite gick vi ner på stan där jag köpte rosa bokpapper med vita prickar och en vit tröja. När vi gått runt lite gick vi till Vasaparken och träffade några fina tjejor från klassen. Annars så har det inte hänt så mycket idag. Men i morgon ska jag träffa min efterlängtade Anna som både hunnit med att åka till Italien och London sedan sist vi sågs. Vi ska nog åka och bada i Långsjön eller åka till Östra holmen, nu kanske man äntligen kan få bli lite mer brun :) Fast man blir nog inte så brun i augusti men det är ju trevligt att sola ändå.

puss ♥



(Lite suddig bild tagen av webkameran)

Så här ser i alla fall jag ut idag!

♥ Vitt linne -  från Paris (märket heter Zinka)

♥ Jeansshorts - Monki

♥ Rosa väska - Monki

♥ Armband - festival och hemmagjort



sött från H&M ♥

Jag tänkte först lägga upp bilder på kläder från H&M's nya kollektion (som jag vill ha) som finns i butik nu men upptäckte att allt inte fanns med på hemsidan. Jaja, strut samma.
Snart så ska jag i alla fall åka eller kanske till och med gå om jag orkar, hem till Olivia. Där är även min vän Felicia som jag inte har träffat på hela sommren, så det ska bli trevligt!
Här kommer i alla fall lite andra söta saker från H&M som jag gärna vill ha.

adjö  ♥




  

cocoo

Ett sådant här halsband med en cupcake skulle man ju bara ha ♥
Från cocoo




snurr snurr snurr

Mitt huvud snurrar, jag har sovit i tre timmar och jag har druckit tre glas vatten.

Idag så har jag varit nere på stan själv, först när jag cyklade ner så började det stört regna på mig när det var ungefär 15 meter kvar till frisören. Klippningen blev ganska bra, fast det känns som om hon klippte av lite för mycket. 
Sen när jag hade klippt mig så gick jag i alla fall runt lite och kollade, såg en fin fin fin väska på Åhléns men den kostade 990 kr.

Nu ska jag gå och pyssla lite armband med mina nya pärlor. 


puss ! ♥

sommaren 2008 - NEW YORK





Gud vad jag vill tillbaka, nu nu nu.

I ♥ NY



tisdag

Goddagens på er! Idag så ska jag klippa mig. Klockan 13.15 så jag hoppas att det inte regnar då för att komma in med äckligt vått hår till frisören känns ju inte så skoj. Men jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig, funderar lite på lugg som jag hade förut men jag vet inte säkert. Annars finns det väl inte så mycket att säga förutom att jag inte tycker om regn.

Puss ♥

Fint från Forever 21 ♥

Jag har klickat runt lite på Forever 21's hemsida nu och har sett en hel del fina saker som jag gärna vill klicka hem. Men det är ju massa frakt och sånt som kommer att kosta massor? 
Jag har faktiskt varit inne i Forever 21's butik i New York förra sommaren, men då hade vi väldigt lite tid och för att hitta något i den röran skulle man behöva någon timma eller två. Fast jag köpte faktiskt ett par örhängen i form av två silvriga fjärilar som jag använt mycket.

här kommer några favoriter:












omsydda shorts

Här kommer bilder på shortsen jag sydde om här om dagen. Med lite sött tyg och fina pärlor blev de riktigt fina, trots att de är ganska tajta.



åttan

Med laptopen i knäet sitter jag här, ännu har den inte börjat brännas. Hos Emilia var det trevligt och sedan åkte vi hem till mig och kollade på Hartbreak Hotel, haha! Världens bästa film helt klart, nästan då.
Nu är det mindre än en vecka tills vi börjar igen, åttan påttan. Men somliga började ju idag så lite tur har man väl. I slutet av veckan skulle det visst bli fint väder så då kanske vi hinner krama ur de sista sommarlovsdagarna lite sol, men någon riktigt fin bränna lär jag inte hinna få. Åh jag har sådan ångest för att börja igen, antar att det känns värre än vad det är men ändåå. Jag vill bara vara att det ska bli super fint väder och att sommarlovet ska vara ungefär tre veckor till så man hinner tröttna på att vara ledig, och längta tillbaka till skolan. Fast nu när jag tänker efter så kommer det nog bli ganska kul ändå, klassen saknar man ju (delvis) och nu i åttan ska vi ha hemkunskap vilket nog blir skoj! Jag är innerst inne väldigt lyckligt lottad över att jag bara får gå i skolan, det är ju så många som inte får det. Men det glömmer man ibland.


/Julia ♥

pasta update

Nu har jag ätit lunch - pasta med tomatsås och snart så ska jag åka till Emilia.
Skriver sedan när jag är hemma.

adjö ♥

goddagens!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret. Igår när vi var i Stockholm så blåste det ju så himla mycket, och alla vet väl att vinden älskar att fetta ner nytvättat utsläppt hår. Sedan så ska jag cykla till Emilia och träffa henne, det var ett tag sedan så det ska bli kul.

Puss! ♥ 


Dagens outfit blir det jag lade upp bild på igår + jeansshorts. Så idag kommer hela outfiten från Monki förutom underkläder.



♥ linne - monki

♥ skärp - monki

♥ väska - monki

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0