Första advent

Hej på er! Idag är det första advent, lite mysigt. Men vi ska ha adventskonsert i kyrkan idag med kören, och jag känner mig verkligen inte pigg på det. Så jag hoppar nog över det, för jag vill inte slita ut mig och bli sjuk nästa vecka, därför tar jag nog det lugnt idag. Haha, det där skrev jag nog mest för att övertyga mig själv. Men jag har dessutom massor av skolarbete att få klart och annars blir jag bara stressad och sen blir jag sjuk. Typ.
pusshej ♥

ULRIK!

Gissa vem som vann, gissa vem som vann! :D
kolla!

ingenting

Hej på er, nu mår jag nog lite bättre, lite i alla fall.
Jag ska inte vara hemma på måndag om jag inte typ är helt död. Men om jag inte kommer på måndag på repetitionerna får jag inte vara med sen, och det vill jag. So I need to.

Och just nu känns det bara så här.
• Jag är inte speciellt, fin
• Jag brukar bli jättenervös när jag ska göra något jag verkligen vill, sen när jag ska göra det klarar jag inte av det... eftersom jag är så jätte nervös.
• Jag har inte så himla bra självförtroende, även om jag önskade det.
• Jag är en sån som skjuter upp saker hela tiden.
• Jag borde träna, men gör det inte.
• Jag sjunger inte speciellt fint.
Men så tänker väl alla ibland, kanske?

NEJ!

NEJNEJNEJNEJNEJ! Jag hatar det här, min hals känns som en bajskorv, mitt huvud gör ont och jag låter som en liten kråka. Fan! Så här är det alltid, när det varit en jobbig vecka med prov och stress så blir jag alltid sjuk, men varför nu? Innan julkonserterna, som förra året! JAG VILL INTE! uuuuh, så nu måste jag bomba alvedon, dricka litervis med vatten, stressa mycket och låtsas att jag inte är sjuk typ.
/J

hejhej

förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna! ska försöka bättra mig : ) men det är så himla mycket i skolan... fortfarande! Längtar sjukt mycket till jullovet ♥ Men känner mig ändå lite stressad, det var ju nämligen exakt en månad kvar till julafton igår, och jag har inte köpt en enda julklapp! Har ingen aning om man jag ska köpa till alla jag ska köpa till. Jag vet knappt ens vad jag önskar mig själv. Det här året har gått så himla fort, det känns som om det nyss var julavslutning och Johan slutade. Typ weird.
Nu måste jag plugga Biologi, som vi egentligen ska lämna in i morgon... men som vi får lämna in nästa vecka också. Ingen chans att jag hinner tills i morgon, så jag får väl lämna in nästa vecka i stället.
Föresten så fick jag reda på mitt lilla franska-prov idag, MVG :)
pusshej♥

ont

Min mun gör så satans ont, jag är helt trött och vill bara sova. MEN franskan kallar, vi har prov i morgon. Skit kul, jag känner värsta pressen på att inte få G eftersom jag fick MVG på förra provet. Men mitt problem nu är att jag inte hittar lappen där det står vad vi har till provet, vilka glosor och sånt. Jag har typ sovit i tre timmar och är mega hungrig för att jag inte får äta, för att bedövningen sitter i fortfarande, sex timmar efter? Shit vad de bedövade mycket idag. Shit och jäklar och satans... vad jag låter arg. Men jag är inte arg, bara så trött på skolan.
puss ♥

BÄST

New Moon var bäst bäst bäst ! Felicia grät hela tiden, jag grät lite grann. Den var så fin, Edward var så fin och Jacob... mums! Haha
Men ja, filmen var väldigt bra... men det är tråkigt att vi måste vänta så länge tills nästa film kommer.
Här kommer lite fina bilder som jag och Felicia tog efter filmen. Vi pussar på Edward och Jacob om ni inte fattar :)
tack för dagen raringar! ♥
puss ♥

NEW MOON

Om två timmar och elva minuter gäller det! Åh vad jag har längtat : ) Just nu vill jag bara hoppa runt och skrika för att jag är så glad, nästan. Jag hoppas lyckoruset håller i sig tills ikväll för det lär behövas, då ska jag nämligen... just det - p l u g g a !

Seriöst, just nu orkar jag inte fler prov, läxförhör, inlämningar, arbeten, föredrag, redovisningar, skrivningaroch läxor... ja skolarbete helt enkelt. Jag skriver nästan bara att jag pluggar, och det är ju sant. Jag pluggar typ alltid nu för tiden.
pusshej ♥

Nattbloggning

Godnatt! Eller vad man nu säger. Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen, men behöver bara ett litet inlägg här först : ) Nu på kvällen har jag tittat på Transformers med Hanna och Niklas... bättre film än vad jag trodde att den skulle vara! Annars har jag varit i Stockholm idag, och gjort en del nya inköp faktiskt. Vi åt mat på Hurry Curry, som är världens godaste och mysigaste matställe bredvid Indiska på Hötorget.

Gissa vad jag ska göra i morgon? JAG SKA GÅ PÅ NEW MOON! Gissa om jag är lycklig? Eftersom de satt gränsen på 11 så slipper vi oroa oss för att inte komma in :D Det ska bli så roligt, jag har verkligen längtat!
/J

STOCKHOLM!

Gissa om jag är överlycklig?! GISSA OM JAG KAN SITTA I STOCKHOLM OCH KOPPLA UPP MIG PÅ NÅGON ANNANS UPPKOPPLING BARA SÅ DÄR?! OOHO!
puss godnatt ♥

fredag

Hejhej, jag sitter med världens huvudvärk och en sur min. Jag måste nämligen följa med mina föräldrar till Stockholm. Egentligen skulle jag varit hemma själv och så skulle Emilia, Olivia och Felicia kommit hit och ätit lite, men det blev inget med det. Vi får ta det en annan dag ♥ Fast nu pallar jag inte vara helt själv hemma i ett dygn, utan bra filmer dessutom så det blir Stockholm. Det kanske låter roligt? Nja, min pappa snarkar och eftersom alla sover i samma rum kommer jag inte kunna sova. Vi har en mini mini mini tv med med en skärm som är mindre än min laptops och den sänder bara skogs-tv (tre kanaler) Och jag kan inte ta med datorn eftersom uppkopplingen vi har hemma är trådlös... men fast i väggen. Och jag har ingen bok heller. SNACKA OM NAJS. I morgon kommer mina konstintresserade föräldrar släpa med mig på minst två konstvisningar. JA, tyck synd om mig säger jag bara!
Haha, engelska-provet gick dåligt idag föresten. Jag kommer i alla fall inte få MVG, om jag inte har meeega tur eller om Ingrid råkar läsa fel eller nåt.
Nu ska jag packa ner min dator ändå... utan uppkoppling. Ja, jag kan ju alltid titta på bilder eller nåt.
Pusshej ♥ ses i morgon!

Onsdag

Hej på er, strax ska jag skriva klart min recension på Hjärtas Fröjd, och plugga inför engelska provet som vi har i över morgon. Svenska-prov, men recension har vi i morgon. Åh, jag är sämst på att skriva under press, särskilt eftersom jag först tror att jag kommer på vääärtsa idén... men sen när jag läser igenom mig min text så kommer jag på att min geniala idé kanske inte var så jäkla bra. Så det är mest det jag oroar mig för, och uppsatsen på engelskaprovet som jag sist failade totalt på. Usch bajs damn. Nu måste jag plugga hela kvällen eftersom jag slösat tid vid datorn några timmar, jag vill inte!!

Föresten, en söt sak jag såg när jag cyklade hem från skolan idag var två små råddjur, väldigt gulliga. De gick på min gata och hoppade in i min grannes trädgård. Fast jag förstår inte riktigt hur de kom hit, den enda skogen vi har här nära är en liten backe med en större dunge på. Och där har jag aldrig någonsin sett några råddjur - trots att jag har bott i samma område sedan jag var ett.
Pusshej ♥

Snälla ge mig sommar, gröna gräsmattor, sol och barfota fötter. ♥

morgon

Godmorgon, nu ska jag om en stund åka till skolan. Vi får börja drygt en timma senare idag eftersom gympan går bort. Väldigt skönt. Jag har även pluggat musikhistoria igår, det gick bra och jag tror allt sitter nu, utan klassisk musik! :o haha, väldigt skönt.
Något som är mindre skönt är att vi har matte första lektionen, och jag har inte gjort matte-läxan eftersom jag var så helt uppe i muh och svenska recensionen igår. Jag glömde till och med att sms:a min körlärare att jag inte kunde komma på kören igår. Snart blir jag väl senil på riktigt, med en ilsken körlärare dessutom.
Föresten så kom jag på att jag längtar super mycket till julen :) Efter att ha kollat i Cerveras och Panduros julkataloger får jag en sådan där härlig julkänsla eftersom, det alltid är så fina julbilder i deras kataloger. Mitt enda problem är bara att jag varken vet vad jag ska önska mig, eller ge bort.
Nu måste jag sluta skriva.
puss ♥

måndag

Hej på er! Just nu har jag tagit en lite paus från pluggandet... musikhistoria prov i morgon. Det känns som om jag inte kommer kunna något, uuh. Jag sitter till och med och lyssnar på Händel samtidigt som jag pluggar för att allt om minnesångare, organum och barockens kända kompositörer ska fastna lite bättre. Haha, fast jag vet inte direkt om det fungerar... jag känner mig bara ännu mer uttråkad.

Idag har för övrig varit en okej dag. Jag har känt mig lite sjuk och trött, varit stressad och haft ångest över allt och inget. Jag förklarade fint för Linnéa ; ) haha
Nu ska jag plugga vidare, som vanligt. Det känns som om jag aldrig gör annat än att plugga. UUUUUH.
puss ♥

Dimma

Snart ska jag bege mig till skolan på min cykel, trots att det är dimmigt och kallt idag. Jag tycker inte om dimma efter en skräckfilm jag såg där en stad täcktes med läskig dimma och jätte insekter (haha, jag veeeet!) Men idag börjar vi i alla fall ungefär en timma senare än vanligt, jag glömde det och gick upp klockan sju i alla fall.
Nu ska jag åka.
Puss ♥

det var för så länge sedan

Jag vill vara där igen, med dig som förut.
Det fanns en kärlek då, men den har brunnit ut.
Jag minns, och det känns som igår.

låtsas som förut, dagar då det gör för ont

Jag vill bara vara jag
Jag vill bara vara lycklig
Jag vill bara att det ska vara fint som förut


mässa

Nu är jag hemma från musikmässan med kören, riktigt fina var vi och bra lät det ♥ Nu ska jag plugga, men jag orkar inte.
Jag orkar inte nu, ingenting.
Om inte du tror på mig och uppskattar mig, hur ska jag då kunna tro på mig själv.

konfadag

Idag har jag varit med konfagruppen fram tills tre ungefär.
Vi var på kyrkogården på Hovdestalund och fick se hur det ser ut ¨bakom kulisserna¨ på en begravning. Vi fick se hur kremeringsungnarna ser ut, de olika kapellen och veta annat runt en begravning. Det jobbigaste var när vi gick in i det kylrum där döda människor som väntar på kremering förvaras. Jag trodde faktisk inte att jag skulle vara så känslig, men jag klarade inte av att vara där inne och se alla kistor, så jag och Emma gick ut och kollade på kisttäcken i stället. Annars så var det faktiskt rätt kul (eller kul och kul, intressant kanske) att få veta hur det är på riktigt.

I kväll så blir det lite mindre kyrka och mer party, om två och en halv timme ska Olivia hämta upp mig, och så åker vi tillsammans till discot. Jag hoppas det blir kul. Egentligen är det roligare på Arenan än Växhuset... men det blir nog ändå inte skit tråkigt.
Nu ska jag plugga lite Musikhistoria innan jag börjar göra mig i ordning eftersom jag förmodligen inte hinner plugga så mycket mer nu i helgen.
puss ♥

Torsdag

Hej på er, idag har jag varit i skolan... vi fick sluta 10 minuter tidigare. När vi hade slutat gick jag till skolan och hämtade Laura och Louisa, det var lite konstigt för min gamla lärare kände inte igen mig. Haha, i för sig hade det kanske varit värre om hon hade känt igen mig och sagt ¨Heej Julia, ja du är dig väldigt lik!¨ Det skulle kanske inte vara super kul :p
Dagen har annars varit rätt bra, bara det att jag känner mig väldigt stressad inför nästa vecka. Jag har både musikhistoriaprov, svenskaprov och engelskaprov. Jobbigt eftersom jag inte hinner plugga i helgen, för för en gångs skull är jag upptagen. På lördag har vi  körövning och sedan disco på kvällen och på söndag är det rep, högmässa och musikmässa. Så det är väl bäst att jag börjar plugga lite till musikhistorian redan nu.
puss ♥

Godkväll små läsare!

Nu tänkte jag försöka blogga lite, har varit lite dåligt med det.

Idag var jag i skolan, skippade dock gympan eftersom jag inte kände mig helt pigg på att hoppa runt i en gympasal och svänga med armarna och göra knäböj, grodhopp och situps, just idag. Jag satt och räknade matte själv i biblioteket istället, duktig som jag är.
Matteprovet gick ändå så där, jag gjorde mitt bästa i alla fall. Men jag har kollat mitt resultat på So:n, det gick bättre. 22,5 p/26 p = VG vilket känns ganska så okej.
Nu ska jag försöka komma på en asbra idé på hur en stångjärnshammare kan se ut, skitkul. Men oj vad ironisk jag är idag.

I morgon ska jag vara barnvakt, det kommer nog bli lite konstigt att hämta tjejerna på min gamla skola... där många av mina gamla lärare fortfarande jobbar kvar. Haha, de ser mig säkert fortfarande som en liten småskit... så hoppas de inte säger något pinsamt som jag måste skämmas över, typ något pinsamt jag gjorde i 1:an. Nej men smink och klackskor kommer att åka på i morgon i alla fall. Men usch vilket dåligt inlägg det blev idag. Pinsamt.
puss ♥

sjuk

Är hemma och är sjuk idag, har magont och känner mig super hängig... men ska nog pallra mig iväg till skolan i morgon i alla fall, för vi har matte prov och om jag inte gör det i morgon kommer jag få göra fyra prov nästa vecka. Musikhistoria provet missade jag idag, så det får jag troligtvis göra nästa vecka, plus svenska prov på torsdag och engelska prov på fredag. Nej nej, jag är inte alls super duper stressad.
Nu ska jag plugga matte, svårt kapitel dessutom så om jag får G får jag väl vara nöjd. Matte är verkligen inte min starka sida. Om jag fick avskaffa ett ämne skulle det utan tvekan vara matte... eller kanske teknik. Jag är dålig på båda.
puss ♥

ny header

Har en stund suttit och fixat med min nya header, egentligen borde jag plugga. Just nu går det inte att ladda upp bilder på blogg.se så det är en liten provisorisk header så länge... från New York ♥
puss ♥

Felicia

Idag är det söndag, jag har ont i magen och min fina vän Felicia fyller 14 år! Grattis raring :) ♥
Om en liten stund ska jag ner på stan med mamms, det blir nog trevligt.
puss ♥
Lägger också upp en låt, tillägnad Felicia! Lyssna och se vilket det är :p

natt

Vad är det med mig och att vända på dygnet egentligen? Sitter då här och lyssnar på Håkan, med känslor som snurrar och tårar som rinner.  Jag hatar det.




När jag är med dig är jag rik

Om du bara såg mig nu.
Följ min blogg med bloglovin

glass, soppa och svtplay

Idag har det varit en riktig seg-dag, det enda jag har gjort är att spendera tid framför datorn och ätit mat. Måste medge att det är skönt, efter en mega stressig vecka, även om jag tycker om att göra saker. Mina föräldrar är i stockholm, egentligen skulle jag ha följt med... men eftersom emilia sa att hon vill gå på stan stannade jag hemma. Men emilia skulle packa inför flytten så då blev jag själv :> Får se om det kanske blir lite film senare. Vi hörs!
puss ♥
nu: märkte att mitt inlägg aldrig publicerades... så gör det nu. Skrev det ungefär vid 19.00 eller så.

ulrik ♥

nytt klipp med min älskling, han är bäst ♥ kan man verkligen bli förälskad på riktigt i någon man aldrig har träffat?

urban outfitters ♥

Ser massa fina saker som jag bara vill ha, allt  från urban outfitters ♥ varför är jag inte rik?
så himla fin väska, man behöver ju heller inte oroa sig för att den inte ska passa... som man kanske kan bli med kläder.

Fredag

Godkväll på er! Idag har varit en rätt knäpp dag, min tand ville inte sluta blöda igår så jag kunde inte sova ordentlig förrän vid tre på natten. Därför var jag verkligen död på morgonen och slapp både franskan och engelskan. Vi hade ju prov sista lektionen och det ville jag ju inte missa pga att jag skulle vara trött. Lite skönt ändå att vara hemma, även om jag inte tycker om att missa lektioner. Efter lunch hade vi hemkunskap också, vi bakade snygga chokladtårtor med kiwi och clementin klyftor på, och min och emilias blev ju lätt snyggast! Jag lyckades bara klämma i mig en liten bit kaka eftersom jag var så nervös inför so-provet som ändå gick rätt okej... hoppas på vg i alla fall.
I morgon ska jag gå på stan med lilla Emilia och lite senare kanske det blir något annat skoj (kan inte skriva vad eftersom en viss person kanske råkar läsa :p)
Föresten, här kommer en lite bild på mig, Emilia och Lisa som jag hittade på Stiftsgårdens hemsida, vi var där på sommarläger mellan 5:an och 6:an ♥ Saknar det, men jag ska ju tillbaka i sommar... tre veckors konfirmationsläger. Dock utan Emilia : ( men det gäller ju att bli lite mer självständig kanske : p

korvstoppning

Sitter här nu. Ord och saker som far runt i mitt huvud just nu är arisokrati, samhällets makthavare, stånghammare, ideologier, fåtals välden blandat med en urdålig engelsklärare.
Känner att jag inte får in mer information i huvudet just nu, typ korvstoppning som vår svensklärare brukar säga. SERIÖST JAG ORKAR INTE. Vi har SO-prov i morgon och det känns som om inget jag lärt mig lyckats fastna. Bajs igen.

bajs

Min mun gör ont, jag sitter inte och pluggar SO just nu som jag borde göra. BAJS säger jag.

header

Jag kom på att min header är riktigt tråkig! Någon som har lust att fixa en ny till mig?

en tand fattigare

Hejhej, sitter med en tuss i munnen och är en tand fattigare. Kom nyss hem från tandläkaren, det gick bra även om var skit nervös innan eftersom det gjorde så himla ont förra gången. Men med Håkan i öronen så gick det helt okej (: Ska vila lite nu och sedan åka tillbaka till skolan, på sista lektionen som är svenska. Haha, om jag vill så får jag vara hemma, men känner att jag inte vill missa mer svenska efter gårdagens lilla missöde. Mina tjejor vet vad jag snackar om ♥
Föresten! Det snöar ute!♥ Nyss var det bara slasksnö men nu är det stora, vita, fina flingor! Då är snö lite mysigt.
Och juste! Jag ska vara lite ytlig och berätta om min dag också... och den har varit rätt så bra. Jag slapp cykla i snöslasket i morse och lyckades dessutom komma i tid. Första lektionen var biologi och vi fick reda på våra provresultat. Jag fick VG, nöjd så klart eftersom vår biologilärare inte ger MVG i åttan. Och det var ungefär bara 3-4 stycken som fick VG i vår grupp. Så det känns ju bra! :)
VG på kemin också, tyckte att jag skulle kunna fått MVG eftersom jag tyckte provet gick skit bra, haha... högra krav kanske? Men annars känns allt bra, bra betyg och ett fint leende av en viss person som plus i kanten ♥
puss ♥

plugg

Ska nu fortsätta plugga SO, bajstråkigt! Lite mat och sedan mässa med tårttävling efter det. Mys ♥ Sophia fyller ju år så det passar bra ( :
Hörs lite senare ikväll!
puss♥

onsdag morgon!

Hann inte med någon inlägg i går, så himla mycket läxor och prov också denna vecka så det blir nog lite snålt med bloggningen ändå. Men dagen igår var ändå bra, helt okej liksom :) Nu ska jag strax åka iväg till skolan med gympa som första lektion. Det blir ju skoj, haha eller inte.
puss ♥

godmorgon!

Nu ska jag strax göra mig klar för att cykla ner till tandläkaren, mysigt ♥ Haha, njaa inte så kanske, men stolarna är ju alltid ett plus, haha! Otur bara att jag inte missar någon tråkig lektion, som typ engenska. Jag hinner ju nämligen precis tillbaka till skolan igen.
Kollade in statistiken nyss och märkte att den stigit, skoj tycker jag! Så ni får väldigt gärna fortsätta kika in här :)
Ha en fin dag!
puss och goddag ♥
Se här vad jag hittade på familjens dator, en photo booth bild från i somras, hihi. Jag vill vara bruun, för det ser ju så mycket mer fresch ut när man är alldeles blek och gråblå ♥

back on track

Idag var första dagen efter lovet, om jag ska vara ärlig så var det en riktigt jobbig dag. För det första så känns det ju jobbig att veta att det är jätte mycket plugg den här veckan och massor av nytt som vi ska hinna med innan alla julkonserter drar igång, att jag ska dra ut en tand, att jag tappade bort mina nycklar idag  (som jag i för sig fick tillbaka, men ändå) och sedan en annan sak som känns lite för privat att skriva här. Livet känns verkligen bara skit just nu! Bajs bajs bajs.
Jag har inte bloggat på några dagar nu heller, förlåt... men jag har haft så mycket att tänka på. Jag lovar att försöka bättre mig.
Nej nu måste jag gå och lägga mig, jag ska till tandläkaren för att kolla tandställningen 8.20... känns väl lite segt eftersom vi annars börjar 8.40. Haha, tjugo minuters mindre sömn det är mycket det! ;)
vi hörs i morgon!
puss ♥
Ett litet kollage jag gjorde under lovet,  med temat ¨min dröm och mina favoriter¨. Jag blev faktiskt ganska nöjd, och min föredetta tråkiga garderobsdörr ser i alla fall mycket najsigare ut nu :) Vad alla saker står för tänker jag inte berätta, men ni kan ju alltid gissa.

RSS 2.0