onsdag

Den här dagen har varit dålig fastän jag mått ganska bra. Vi hade matte-prov, jag är sämst på matte. Hoppas jag får godkänt, annars blir det pinsamt. Jag glömde bort min tandläkartid också, dumt men så var det. Jag ska dit på fredag också, det tänker jag inte missa. Just nu sitter jag med min nya klänning, och äter flingor och yoghurt med hallon och vinbär. Sedan ska jag nog till kyrkan klockan sju. Det är halvtimmes mässa, och om jag har tur så går någon annan jag känner också.
puss ♥
hallon♥vinbär
Klänningen är från SOLO och märket heter Made in the Shade.

Morgon

Det är kallt idag. Jag hade på mig min nya vinterkappa när jag gick ut och hämtade tidningen. Jag var fint klädd i för korta pyjamasbyxor, tygskor och rosa hårspännen när jag träffade på mina grannar som är var på väg till jobbet.
Just nu är Hanna i duschen och jag börjar bli lite stressad eftersom jag börjar om en halvtimme, och jag har inte gjort mig i ordning än. Vi ska i för sig bara ha gympa så jag kan ju duscha efter det, men ändå.
Jag tror jag kanske tar min kappa idag, men jag vet inte om den känns för tjock och lång för en sådan här dag? Egentligen spelar det ingen roll.
puss ♥

stolt dag

Jag är så duktig för just nu pluggar jag matte, det går faktiskt bra... i för sig så räknar jag inte den svåraste delen men ändå. Jag har även laddat hem Spotify! tusan vad lätt det var! Jag är i alla fall stolt över mig själv nu. I morgon ska jag plåga lite engelska.
puss ♥

godnatt

Åh, fan vad sämst. Jag skulle lägga mig tidigt ikväll, men se här klockan är snart elva och jag ligger fortfarande inte i min säng. Själdiciplin är ett ord jag behöver. Jag mår inte bra.
godnatt ♥

måndag

Jag hör regnet mullra där ute. Jag ser det tryckande mörkret utanför fönstret. Värmen från värmeljusen finner mina frusna fingrar. Även om jag är här inne i värmen, känns det som om jag är där. Där ute i mörkret i det kalla, piskande regnet. Jag famlar efter något att hålla fast vid, en trygghet, men allt slinter ur mina händer. För ett ögonblick får jag ett fast grepp och finner mig i verkligenheten. Nästa sekund av minsta lilla påminnelse, faller jag ner i mörker igen.

NEW YORK

Åh vad jag saknar denna stad som vi besökte förra sommaren ♥ kanske ska vi åka dit igen snart, då skulle jag typ bli lyckligast på jorden.
Lägger in en liten fin låt från The lion king eftersom vi såg den musikalen på Broadway, helt klart en av de bästa stunderna i mitt liv.


tonårstjej

Den här låten får mig att känna mig som en lycklig amerikask tonårstjej med värsta coola rummet med stora fönster och med posters av snygga killar på väggarna och en big säng med massor av kuddar och mysbelysning. Själv sitter jag på den där stora sängen i rosa mysdress med håret snyggt uppsatt i en knut och pratar med min översnygge pojkvän med brunt hår i snelugg och med ett perfekt leende i en rosa bärbar telefon.
Jag undrar lite varför.
... konstigt inlägg desstum, känns som om jag ska gå och lägga mig nu.
godnatt och puss ♥

kväll

här är några ting som jag är i lite stort behov av.
• ett fint rum vilket det är när det är rent, varmt, trevligt och gärna med lite bra musik och tända ljus och rena lakan.
• en vän
• ett lov
• en kamera som tar fina bilder alla gånger
• en farmor
• en kyss
• en lycka

inlägg

Jag läste inlägget jag skrev igår, det stod att jag skulle plugga idag.. det lät himla chäckt! Men verkligheten är desto sorgligare eftersom jag inte har pluggat ett skit och inte heller har jag städat klart mitt rum som jag tänkte. Nu ska jag äta gröt med äppelmos och låtsas att jag är rik.

puss ♥

statistik

Min statistik pendlar upp och ner, extremt irriterande.

Anna 13 år!

Grattis säger vi till min kompis Anna som fyller 13 år idag! ♥ Jag cyklade förbi med ett kort jag spenderat typ fyra timmar åt och lite choklad och cupcakes. Annars har jag bara hunnit med att göra mitt rum ännu stökigare och dessutom sovit bort typ hela dagen innan jag gick upp. Jag hatar söndagar.
puss hej ♥
the älskling ♥

du

Det känns som om muren emellan oss är stor, fast den egentligen bara består av ett mellanrum på två centimeter.
Som om allt jag säger låter fel i dina öron. Varje rörelse jag gör ser fel ut i dina ögon.
Jag passar inte in i din värld, jag är inte heller säker på att du passar in i min. Men jag vet att det gör ont när jag tänker att hon är bättre än mig, att hon passar bättre än mig. Att hon är någon jag aldrig kan vara.
Och varje gång du snuddar vid mig känns det som jag ska dö. Varje gång du ler känns allt perfekt. Den där lilla skillnaden spelar ingen roll.

lördag

Nu har vi varit hos the Bomans i några timmar, vi tittade på två annorlunda filmer, särskilt den ens var så dum och sorglig. Jag har inte ätit på sju timmar, det måste seriöst vara rekord.
Idag har jag också varit barnvakt i två timmar till grannbarnen. Vi spelade kalaha och bakade cupcakes. Sedan fick nog de båda en liten sockerkick av all överbliven smet och glasyr. När mamman kom och skulle hämta dem var de nämligen ganska sega. Men jag tycker de små tjejerna ska äta sött när de får chansen, för hemma så brukar de inte få det. I morgon ska jag plugga engelska. Jag hatar vår lärare. Jag ska plugga matte, så tråkigt.

bra dag

Idag har det varit en bra dag även om jag kom lite för sent till franskaprovet.
Här kommer en liten ¨bra lista¨ för dagen.
• Jag var inte nervös inför franska provet, och det gick nog ganska okej.
• Jag och Emilia klarade alla kontroller på stadsorienteringen på gympan. Vi var stolta! (:
• Vi bakade fina bröd på hemkunskapen.
• Jag drack mjölk
• Jag fick VG på So-provet! (vi kunde inte få MVG)
• Emilia och jag var hemma hos henne innan teatern, det var trevligt ♥
• Fiffis teater var superbra!♥ känner mig jättesugen att börja spela teater nu, även om det nog kommer ta ett tag för mig att bli lika bra som Malin och Fiffi (:
• Och så är det ju fredag! :D och jag slipper plugga mig död till ett annat So-prov..
Lite mindre bra var denna dagen på grund av två knäppa lärare som jag hatar som *
pusshej ♥

olivias lilla favorit ; )

Här är en låt, lyssna så bra det är ♥

Français

Nu ska jag plugga franska, vi har prov i morgon. Jag är absolut inte stressad. Jag sitter inte alls och segar vid datorn. Jag är bäst på att planera mitt arbete (se ironin)
Här är hur som helst några fina saker jag vill ha från Modekungen.

Tvungen

Han är ju bara för bra, inte just klippet här visar bäst, men ändå. Lilla melodifestivalen är det ( :
Kolla annars svt play - lilla melodifestivalen - avsnitt 3 av 7 och sedan tiden. 4.00 här) eller avsnitt 1 av 7 tiden: 08.54 så KOLLA här!
Han är bara så söt att jag dör lite grand ♥

PLUGGA

Jag sitter ju kvar här vid datorn fortfarande! Fy Julia. NU ska jag stänga av datorn.
godnatt <3 även om jag nog blir vaken ett tag till.

mässa ♥

Nu har jag varit på halvtimmes mässa i kyrkan och sedan ungdomskvällen som är efter. Jag kom lite sent i kyrkan och var så himla smart eftersom jag hade tagit min klackskor. Klackskor + kyrka + tystnad = klapper. Så jag fick smyga på tårna. Efter så jag jag med Sophia och Alice till Kyrkbackgården och drack te och spelade Uno. Det var ytterst mysigt och fint, kände mig dock lite dum eftersom det skulle varit bättre om jag hade varit hemma och pluggat. Efter att jag och Sophia fastnade mellan en dörr som gick i lås när man stängde den och en låst grind som vi fick krypa under kom pappa och hämtade mig. Nu tänkte jag skriva rent mitt referat och kolla igenom teknikgrejen. Åh, på fredag har vi franska och jag har inte pluggat något. Stress! Men annars känns livet bra just nu.
pusshej ♥

Fan

Allt är fucking sämst just nu. En viss någon kommer säga till mamma om hon läser att jag skriver att hon är extremt inkompetent och störande och sjukt dryg... här.
Plus att jag inte pallar att den där hon ska läsa min blogg, extremt irriterande. Hon vill alltid vara bäst. Så himla drygt.
I morgon ska vi lämna in referaten på svenskan, mitt är typ sämst. Ingen kan hjälpa mig eftersom Hon ska ha hjälp.
Vi har matte läxa också, och jag har nästan gjort halva. Jag orkar verkligen inte göra klart den eller referatet. Bajs.
Nästa vecka har vi matteprov, jag har hur mycket som helst att räkna + engelska prov. Jag är sämst på engelskaprov. Idag hade vi det efterlängtade (ironi) So-provet som var så himla mycket lättare än jag trodde. Varför pluggade jag så himla mycket när det inte behövdes??! Han är så himla dryg.
Dåligt inlägg dessutom, massa tråkiga ord och tråkigt språk. Det låter ju som om jag är värsta dryga snobben.

JAG HATAR HENNE

HON ÄR SÅ JÄVLA KORKAD.

SO

Jag. Måste. Plugga. Men. Mitt. Huvud. Är. Dött. Så. Jag. Kan. Inte.

känsla

Jag sitter här och är nervös, fast jag egentligen inte vet varför. Typiskt mig. Jag tror jag kanske är nervös för sådant jag redan har gjort, eller kanske för So provet men saken är den att jag inte vet säkert eftersom jag får nervös symtom vad jag än tänker på. Åh, ryck ryck ryck jag får nu! Värsta känslan som finns är utan tvekan att vara nervös. För när jag blir riktigt skit nervös så mår jag verkligen sjukt dåligt, jag brukar skaka, få ont i magen, kallsvettas, få hjärtklappning, tänka nedvärderande tankar om mig själv och typ vilja dö. Så jag klarar inte av att göra något som får mig att bli nervös eftersom det enda jag kan koncentrera mig på då är att tänka att det här kommer aldrig gå, jag är ju sämst. Åh snälla ge mig bättre självförtroende, självinsikt eller något annat bra. Jag skulle nästan kunna vara fulast i världen om jag bara fick lite vilja och självförtroende, typ.
Fint inlägg det här blev, nu ska jag duscha ur glitter ut mitt hår från gårdagens ¨kulturnatts-mask¨
By the way är jag lite förälskad i Dektektivbyråns låtar, särskilt Hemvägen och E18.
puss och godnatt ♥

plugg och te

Nu sitter jag och pluggar historia, det är rätt intressant men väldigt mycket fakta att kunna. Trots att jag har en del kvar att lära mig så kände jag att jag behövde en liten paus från allt pluggande. I övrigt så har jag inte gjort så mycket idag utan mest varit hemma och fixat och pluggat. Så nu ska jag ta det lugnt i en kvart, koka lite te kanske och sedan lägga näsan i aztekernas värld igen. Visste ni föresten att Mayafolket trodde/tror att jorden kommer att gå under år 2012 den 23 december. Känns nästan lite läskigt.
pusshej ♥

Kulturnatten

Nu är vi hemma från kulturnatten, och det blev en kväll med mina föräldrar ändå trots allt. Linnéa orkade inte komma ner. Det var ganska så trevligt ändå för jag träffade på Emma på nya konstmuseet där vi gjorde masker och kollade på orienteringsbaletten (orienterings klubbens ungdomar ¨dansade¨ med pannlampor och träningskläder vilket var kul) Ett plus var även att jag slapp betala mina brända mandlar själv.
Vid klockan elva så var jag också med och tävlade Guitar Hero på Vlt och jag låg etta ett bra tag innan en kille kom och körde på hard. Jag blev så sjukt förbannad att jag var tvungen att ta av klackskorna som i princip hade misshandlat mina fötter under kvällen. Men trots allt så var Trix bäst och fyverkeriet jätte bra även om mina bilder blev piss.
I morgon ska jag plugga so, ohooo!
puss och godnatt ♥

kulturnatten

LINNÈA JAG TYCKER DU SKA TA OCH MÖTA OCH GÅ MED MIG PÅ THE KULTURNATT!

skor

Jag ska behålla klackskorna, här kommer min övertalningslista till mig själv.
♥ De är svarta
♥ De är fina som sjutton
♥ De passar till de mesta
♥ Jag måste ju lära mig att gå i klackskor någon gång i livet.
♥ Jag ser längre ut än vad jag är
♥ I want them
Photo Booth bild och dålig vinkel, med så här ser de i alla fall ut. Mina fina kilklackskor från Vagabond.

snart...

Snart ska jag ner på stan med mamma och titta på höstjacka och kanske en klänning på SOLO som jag har lagt undan. I kväll är det som sagt Kulturnatten och jag vet fortfarande inte vem jag ska gå med. Dessutom så sov jag länge idag, jag hatar det eftersom de sista två timmarna av min sömn brukar jag vara jätte kissnödig och drömma massor av mysko drömmar.
pusshej ♥

Dilemman

Här nedan har jag 5 dilemman som jag siller och flurar på.
• Jag behöver en fin höstjacka, jag har hittat en fin jacka men den är alldeles för varm.
• Ska jag behålla mina svarta snörskor med kilklack?
• Vem ska jag gå tillsammans med i morgon på Kulturnatten?, ingen är säker på att de kan sägs det.
• Vi har So-prov på tisdag. Jag kan NOTHING. Men det känns lite för patetiskt att plugga So på en fredag.
• Jag vill kolla på en film, Dirty dancing går på ettan och jag vet inte om jag vill titta.

lite ångest

Idag har jag lite ångest, eftersom jag tänkte först döda eftermiddagen genom att plugga massor men jag fastnar istället bara i massa annat, typiskt mig. Nu har jag i alla fall gjort engelskan och SO:n men det valfria franskaförhöret inför provet hoppar jag över. Fast jag vill vara duktig är jag liksom inte det, jag måste verkligen ta mig i skinnet och börja var extremt ambitiös nu! Dessutom så missade jag och Emilia biologin idag eftersom vi var på elevråd. Vi skulle ha haft någon slags exkursion som vi nästa vecka ska göra en labb-rapport på, som sedan ska betygsättas. Panik! Varför är jag med i elevrådet egentligen?
• Man får godis och bullar på sista mötet innan lovet.
• Och så känns det ansvarsfullt.
I morgon ska jag prata med våran biologilärare Olga och säga till henne att jag vill ha bra betyg.
Nu ska jag gå ner i köket och dricka varm mjölk innan jag kryper ner i sängen. För man sover visst bättre om man dricker varm mjölk innan man lägger sig.
Godnatt ♥
Jag vill vara liten, ha cyklop på mig och lyssna på när mamma läser Pettson och Findus.

JAG ÄR BÄST

JAG ÄR BÄST
JAG ÄR SNYGG
JAG ÄR BRA PÅ ATT RITA
JAG ÄR BRA PÅ ATT SPRINGA RUNT SVARTÅN
JAG ÄR BRA PÅ ATT KÖPA JULKLAPPAR
JAG ÄR BRA PÅ ATT LUKTA GOTT
JAG TÄNKER HA BRA BETYG
JAG SKA BÖRJA SPELA GITARR
JAG ÄR BRA PÅ ATT HOPPA FRÅN 5:an
JAG ÄR BRA PÅ ATT HITTA PÅ SAKER
JAG ÄR BRA PÅ ATT LAGA VINBÄRSPAJ
JAG ÄR BRA PÅ ATT MÅLA NAGLARNA
JAG HAR FINA NAGLAR
JAG HAR FINT HÅR
JAG SKRIVER BRA SAKER OM MIG SJÄLV
JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER MER ÄN NÅGOT OCH JAG SER UPP TILL VAR OCH EN AV DEM
JAG ÄSKAR MIN FAMILJ
JAG ÄR BRA PÅ ATT HITTA MIN SYSTERS BORTSLARVADE KAMERASLADDAR
JAG KAN ÅKA SKIDOR
JAG KAN CYKLA UTAN HÄNDER
JAG ÄR BRA PÅ ATT LÄGGA PÅ PUDER
JAG SKRIVER FINT
JAG ÄR BRA PÅ ATT GÖRA SALLADSBESTICK I SLÖJDEN
JAG ÄTER GODIS
JAG ÄR BRA PÅ ATT SOVA
JAG ÄR BRA PÅ ATT SJUNGA
JAG ÄR BRA PÅ ATT PASSA BARN
JAG ÄR BRA PÅ ATT GÖRA SMYCKEN
JAG ÄR BRA PÅ ATT SÄGA VAD JAG TYCKER
JAG ÄR BRA PÅ ATT ANVÄNDA TANDTRÅD
JAG ÄR BRA PÅ ATT ÄTA FRUKOST
JAG ÄR BRA PÅ ATT DAMMA
JAG ÄR BRA PÅ ATT GÖRA BLOMBUKETTER
JAG ÄR BRA PÅ DESIGN
JAG ÄR DUKTIG NÄR DET GÄLLER ATT KLÄTTRA HÖGT I TRÄD OCH PÅ LYKTSTOLPAR
JAG GÅR PÅ EN BRA SKOLA
JAG FÅR GOD MAT
JAG ÄR BRA PÅ ATT TÄNDA LJUS
JAG ÄR BRA PÅ ATT LÖDA
JAG ÄR BRA PÅ ATT SE LEDSEN UT, HAHA
JAG ÄR BRA PÅ ARGALEKEN IBLAND
JAG ÄR BRA PÅ ATT BÄDDA SÄNGEN
JAG ÄR BRA PÅ ATT SIMMA
JAG ÄR BRA PÅ ATT BAKA CUPCAKES
JAG ÄR BRA PÅ ATT TORKA AV BORD
JAG ÄR BRA PÅ ATT STÄDA HANDFAT
JAG ÄR BRA PÅ ATT GÖRA KREATIVA FRISYRER OCH SMINKA COOLT
JAG ÄR BRA PÅ ATT UMGÅS MED YNGRE
JAG ÄR BRA PÅ ATT ÄTA UTAN ATT SMACKA
JAG ÄR BRA PÅ FÄRGER
JAG ÄR BRA PÅ ATT DREJA
JAG TÄNKER VARA SÅ BRA JAG KAN

JAG SKA VARA STARK!

NU SKA JAG VARA STARK, JAG SKA SKITA I DEN DÄR GAMLA JÄVLA LÄRAREN. JAG SKA VARA SÅ BRA JAG BARA KAN. JAG SKA MÅ BRA, FÖR JAG ÄR JAG. JAG SKA VARA BÄST. FÖR JAG VET ATT JAG KAN!! INGEN SKA HINDRA MIG NU.
Puss ♥

BAJS DAG

Idag är det en dålig dag. Jag är sämst på allt. Alla andra är tusen gånger bättre. Han är inte min och vännen är inte här. Inget jag kan få nu kan få mig att må bättre.

ljus

- Jag försöker vara som jag är, slippa tänka att jag borde vara lite bättre. Att jag inte behöver vara lika bra, att jag kan vara bra på något annat. Jag försöker vara positiv och tänka att det bara blir bättre.

 

Men ibland är det som att tända ett litet värmeljus ute i en snöstorm.

 

Hoppet bara slocknar mer och mer för varje gång vinden blåser ut lågan.

För varje gång jag försöker tända det lilla ljuset med min kupade hand som skydd för vinden. Alltid finns det någonstans där jag inte räcker till, där vinden slinker in och släcker den lilla lågan jag lyckats tända.

 

 

 

godnatt! ♥


Klackbergsgården ♥


Kamerasladd

Min syster säger att jag har slarvat bort hennes kamerasladd fast jag nog inte har det, ifall jag har det så har jag nog börjat bli senil. Så nu har min syster köpt en ny sladd. Jag vet inte om det var den nya eller gamla jag hittade i hennes låda alldeles nyss, men nu lägger jag i alla fall in bilderna från Klackberg..
puss ♥

HEMMA

Jag sitter här i sängen och myser med tända ljus och te. Vi kom hem till Västerås klockan tre och sedan dess har jag bara vilat, det blev lite dåligt med sömn i natt. Om ett tag kommer det bilder, men eftersom jag hade glömt att tömma bilderna från minneskortet så gick det bara att ta ca. 15 stycken. Lite trist men ändå är det ju de verkliga minnena som är viktigast. Helgen har verkligen varit superkul och lärorik. Jag ser fram emot att gå det här året som konfirmand + tre veckor i Rättvik nästa sommar. Nu känns det så himla tungt att gå tillbaka till skolan, med all stress och ångest.
Under den här helgen har jag bara kopplat bort det där och levt utan att stressa och känna mig stressad över att prestera bra hela tiden.
Jag har bara varit som jag är.

Klackbergsgården

SNART... bär det av till Klackbergsgården med körkonfirmanderna! Jag har inte packat och bussen går klockan sex. Stressad som tusan, jag måste dessutom hinna äta innan. Åh, men det blir nog kul.
See you on sunday ♥
Puss och kram Julia ♥
Min finaste Linnéa på bild, älskar dig! ♥

snart ska jag sova

Jag har ätit mycket idag och ändå är jag kanske hungrig. Här kommer min ¨ätit idag lista¨ för dagen:
♥ Flingor med yoghurt
♥ Liten yoghurt från kafeterian
♥ Lunch beståenden av en och en halv veg. snitsel, grönasker, sås, massor potatis och en macka.
♥ Banan
♥ Flingor med yoghurt
♥ Pannkakor
♥ Smoothie
Men fortfarande har jag ju inte blivit fet, haha  : )
godnatt ♥

tandställningsbroshyr

Jag försöker övertala mamma och pappa att den fettiga killen på tanställnings broshyrens framsida är sjukt ful, men de håller inte med mig. De säger att man inte ska säga att en människa är ful, jag bara hallå? Men han var ju inte fin, kanske inte mega extremt ful men ändå hur stor lust får man att ha tandställning när killen på framsidan ser ut som en tönt? Kan de inte ha någon snygg kändis så att man känner ¨Åh vad snygg den är jag vill också ha tandställning¨ Okej, ja nu är jag upprörd. Här kommer han i alla fall, så skriv vad ni tycker!

Han har fina tänder okej, men kolla håret och ögonbrynen och typ smilet! jag dör. Tänk på att hyn ser mindre äcklig ut på den här bilden eftersom den är tagen av webbkameran.

NU

♥ Jag läspar inte lika mycket som förut
♥ Metallsakerna på tandställningen skaver som tusan och jag fattar inte hur jag ska klara 6 månader!
♥ Jag kom just på att jag inte kan vara barnvakt i morgon eftersom jag ska på mässa med konfirmationen = inga pengar.
♥ Vi ska på läger på Fredag! :)
♥ Jag har gjort matteläxan tills i morgon
♥ Jag älskar koftan jag fått av Hanna
♥ Jag blev helt okej bra på skolfotot
♥ Andra Avenyn hade säsongspremiär idag
♥ I love körkonfirmation
♥ I feel good trots the fucking tandställning.
Nu ska jag göra ingenting och dricka smoothie, puss och adjöken fröken ♥

shlaplabla

Jag tränar på att A R T I K U L E R A med min nya gomtanställning i munnen. Den gör inte ont, men några små skruvar gnager en del i kinden och den lilla plastplattan i gommen gör så  att jag typ lespar. Om jag säger Så låter det när jag pratar blir det ungefär shå lhåher deth närh djag prathar. Haha, men det skulle visst bli bättre inom några dagar. Tills dess hoppas jag att jag slipper högläsning.
Trots att jag låter som en tönt och allt så känns det lite bättre än väntat. Det skönt för jag slipper även kören idag, jag är hemma fram tills halv elva ; ) 
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och dricka smoothie, det känns nästan lite lyxigt (:
adjö ♥

NERVÖS

Åååh, sitter här och smaskar godis, lakritsbalkar och djungelvrål. Tänkte att det är lika bra att äta upp allt nu eftersom jag kanske inte kommer kunna tugga så bra inom de närmaste dagarna när jag fått min gomtandställning, men jag mår bara illa nu av all lakrits istället. Ååh, JAG VILL INTE! I morgon tio över åtta har jag dessutom tiden till tandläkaren, fastän jag annars har sovmorgon till 8.40. Tänk vad otur det känns som jag har nu. Men så klart det kommer bli fint när allt är klart, när tandställningen är borta och mina tänder är raka och fina. Jag längtar redan till den dagen då jag ska ta bort rälsen fast jag inte ens har satt dit den än. Bara för att jag tänker för mycket.
pusshej ♥

godnatt

Nu ska jag strax lägga mig, men först ska jag skriva här! Idag så har jag varit allmänt seg. Jag tänkte ta en tur på stan med mig själv men kom iväg lite för sent. Kvart över tre släppte pappa av mig utanför bibblan i spöregnet. Otur som jag hade glömde jag paraply. Dessutom så var biblioteket stängt så jag fick slänga in böckerna i bokinkastet på utsidan, och springa till Sigma med min tygpåse på huvudet. Därefter köpte jag bokplast och kollade snabbt in på H&M. Jag hade även tänkt äta toast på Waynes men fastän de hade öppet till fem så stängde de köket fyra så därför blev det inget med det. Men lite duktig har jag ändå varit idag för jag har rensat ut kläder ur min byrå och plastat in Franskaböckerna. Så nu blir både jag och Maria lite gladare.
I morgon är det skola igen, tråkigt som jag vet inte vad. På Tisdag ska jag även till tandläkaren och sätta in en metalltråd/ förberedande tandställning bakom övre tänderna. Sist jag var där provade de ut metall ringar som ska sitta runt tänderna längst bak och de var minst sagt bekväma. Hela kittet med metall ringar och en plastplatta i gommen ska då in i övermorgon. Men Ååh! JAG  VILL  INTE.
/J
Jag saknar Göteborg ♥

Septemberkväll i mitt fönster

Jag sitter i mitt fönster och önskar att jag kunde spela gitarr, att du skulle gå där nedanför och att du skulle älska mig. Bara du. För fy tusan vad jag saknar dig nu.


Håkan Hellström

Igår tog jag och mamma tåget till Stockholm klockan fyra för att se Håkan på Grönalund. Det var så himla många som ville åka buss och vi hade tur för de stängde när vi kom precis innan för dörrarna. Sedan stod vi i kö ett tag och var fem minuter ifrån att få betala 70 kr mot 140 kr eftersom det var höjd entré från klockan sex. Därefter så åt vi veggoburgare och vid sju försökte jag få en bra plats. Konserten var himla bra men eftersom alla trängde sig förbi mig och nästan hoppade sönder min väska så tänker jag lite efteråt att det hade varit skönare att stå längre bak vilket jag och mamma gjorde under det sista låtarna. Haha och så känns det ju inte heller jätte pepp att stå och hoppa själv utan kompis. Men gud så bra det var ändå, extremt mycket folk men ändå känner man sig så värdefull och glad när Håkan sjunger För sent för Edelweiss. För då spelar det ingen roll om jag står på bron och lyssnar, han ser oss alla ändå. ♥


Lisbeth Dahl

Åh, Lisbeth Dahls fina saker är något jag verkligen vill ha nu. Mamma har ett paraply som jag ska köpa ett likadant. Jag dör lite grand för att allt är så himla fint ♥
Men nu ska jag egentligen fortsätta plugga franska, fast Marias studietekniktips för om man blir läxtrött ¨ta en paus i 10 minuter och gör något annat¨ fungerar inte för mig. Eller jo i tio minuter fungerar det men sedan är jag fast i det där ¨annat¨ 
Hoho, självdisiplin tack!
 Ett sådant här fint paraply ska jag köpa på Sirligt i Gamlastan, för där hade de ett likadant fast lite mer silveraktigt.
Puss och godnatt ♥

gitarr

Jag ska bara lära mig spela gitarr. Punkt!


för evigt

Vinden och det piskande regnet möter mitt ansikte. Smärtan hinner i kapp mig. Jag ökar farten och trampar så fort jag kan, nedför backen och bort från regnet, bort från vinden och smärtan. Nu är det jag som leder, det är jag som har övertaget, allt jag vill släppa ligger bakom mig nu. Ett stop där framme och smärtan och regnet tar tag i mig igen, och omsluter mig. Det jag trodde hade försvunnit hinner i kapp mig. Mörkret är här nu och jag kommer inte ut. 
Smärtan släpper inte taget utan drar mig bara djupare och djupare ner till det som inte finns.
 
Dagen är nära, mörkret försvinner.
Ta min hand, kyss min panna och älska mig för evigt.    




GODNATT

Mamma sa att de hade sagt på föräldrarmötet att föräldrarna har ansvar för att deras barn går och lägger sig i tid, jaså tänkte jag. Det var ju trevligt.
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom min skola tycker att jag ska vara pigg i morgon.
Puss och godnatt ♥

litet

Nu känns allt lite konstigt, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva även om jag väldigt gärna vill skriva något fint. Eftersom jag inte kommer på något annat så tänkte jag vara lite ytlig och berätta om vad jag har gjort idag.
Idag så har jag då varit i skolan. Först så började vi med idrott nere på Lögarängen och det var ganska trevligt förutom att lagen var lite sådär halvbra. Sedan så skjutsade jag upp Linnéa till skolan igen med helt mosade och kalla fötter efter att ha sprungit omkring barfota i sanden. Men det var nog egentligen lite som peeling så det var ju ganska bra. Sedan hade vi lite matte, engelska och musikteori vilket gick ganska dåligt eftersom vi fem personer skulle försöka lära oss en sång som vi sedan skulle spela upp för gruppen. Emma tyckte att vi skulle sjunga Cykellåten men eftersom jag är dålig på akord så gick det ganska dåligt för mig. Efter det så hade vi svenska och sedan träslöjd. På träslöjden så tänker jag göra en spegel med en liten hylla under, inbyggd belysning ovanför och små ljushållare på sidorna. Det gäller ju att vara kreativ och nytänkande så jag kom på att en blandning med lite olika material kanske leder till bra betyg. Men man vet aldrig hur Peter tänker kring sådant som vad som ska ge bra betyg. Haha, i så fall så har jag ingen chans, om någon förstår vad jag syftar på. Enligt vissa så tycker våran slöjdlärare nämligen att vissa saker på en elev borde ge bättre betyg, haha. Ni fattar tjejer.
Jaja, efter skolan så gick jag ner på stan och kollade på de fina skorna från Bianco igen och så köpte jag ett litet marimekko-block, en liten linjal och stift.
Nu sitter jag här jag lyssnar på Veronica Maggios låt 17 år om och om igen för den är ju så bra.
pusshej ♥

längtar

Jag längtar lite till att det ska bli riktig höst, lite grand. Men bara lite.

från och till

Jag har ångest.

Jag ska få tandställning. Det kommer att göra ont.
Jag ska få tandställning. Jag kommer att se ful ut.
Jag ska få tandställning. Jag kommer inte kunna sjunga.
Jag ska få tandställning. Jag kommer få fina tänder.
Jag ska få tandställning. Jag kommer bli fin.
Jag ska få tandställning. Jag kommer inte kunna tänka på något annat än den i två år.
Jag ska få tandställning. Jag kommer inte kunna tugga tuggummi eller äta lakritsbalkar.
Jag ska få tandställning. Men jag kommer ju bli fin, fast det kommer att göra ont.
Jag ska få tandställning. Allt i mitt huvud är helt ur shack.
Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska tycka, alla ord bara far runt i mitt huvud och jag vill bara krypa ner under täcket och gömma mig för världen.

känslor

Hur lätt är det egentligen att bara se framåt hela tiden? Jag sitter här och försöker peppa mig själv men det  känns egentligen bara värre ju mer jag försöker intala mig själv en massa bra saker. För herregud, jag är så klart glad att jag har mat, tak över huvudet och får gå i skolan men bara därför betyder det väl inte att allt ska kännas perfekt.
Jag kan inte riktigt att sätta ord för mina känslor just nu just nu. Allt känns så otydligt och som om all skit bara vill äta upp mig inifrån.
Jag försöker glömma och koncentrera mig på annat, men samtidigt så pinar jag mig själv genom att utsätta mig för sådant jag vet att jag inte klarar av för att sedan bara bli besviken. Jag hatar.


RSS 2.0