halloween-äpplen

Igår skrev jag att jag gjorde halloween ansikten i äpplen, här kommer då resultatet i bider. Om jag ska säga det själv är jag ganska nöjd, fast så här dagen efter är mina äpplen inte lika balla.

kärlek

dina läppar som rosenblad ska kyssa världen

surt

Livet känns bara så surt, jag har ont överallt och särskilt i min bak eftersom jag suttit och kollat på ¨jag vet vad du gjorte förra lördagen¨ på en skit hårt stol. Annars väldigt underhållande, känner att jag behöver det.
puss ♥

lilla jag

Jag har i någon timme suttit och karvat ut ansikten i äpplen, jag fick något ryck och ville ha lite halloweenstämning. Det blev ganska bra, men känner mig ändå tjurig och sitter därför och proppar i mig choklad som jag nyss cyklade iväg och köpte på OK. Jag är arg för killen i kassan verkade dryg, och mina ben luktar gummi efter gummistövlarna jag hade på mig. Jag hatar gummi, det luktar bajs och så får jag dessutom utslag av det. Kanske är därför det luktar så äckligt. Åh, jag är värsta knäpphumör idag, gråter över småsaker och kan inte få något vettigt gjort och så har jag ont i huvudet och fryser fast jag har mössa och halsduk på mig - det är väl det som är nackdelen med att vara tjej antar jag. Nu måste jag äta, för jag har inte ätit sedan klockan två då jag åt frukost.

puss och kram ♥

brev från svt ♥

För någon vecka sedan var jag med i en tävling på svt, där man skulle skriva en motivering varför man ville vinna två biobiljetter til sig själv och sin kompis. Jag skrev en liten text och vann! Två biobiljetter i ett fint kuvert damp ner i min brevlåda idag, jag känner mig lite barnsligt lycklig ( :

Torsdag

Jag är seg som en lite mört idag, dagens fina outfit är nämligen pyjamasbyxor och fliströja. Det skulle blivit disco i kväll med mina fina flickor, men efter att både Emilia och Felicia kände sig sjuka, och jag med för den delen vet jag inte hur det blir. Det känns inte jättekul att hoppa runt och försöka ha kul när huvudet dunkar och halsen gör ont : ( Bajs att alla ska bli sjuka just idag!
puss ♥

Dagen

Idag har jag då varit i stockholm, väldigt trevligt. Vi skulle egentligen kommit fram till stockholm vid tio, men vi var tvungna att ta ett lite senare tåg som tog jättelång tid... eftersom tåget vid nio var så himla packat. För vi var inte jätte pigga på att stå upp i en timma som start på dagen. Därefter när vi kom fram tog vi i alla fall tunnelbanan till söder och kollade in lägenheten ♥ Sen blev det lunch i Kungshallen eftersom ingen orkade komma på något bättre, men eftersom vi var sjukt hungriga smakade det ändå rätt bra ( : Spring mellan affärer efter det och vid halv sju hoppade vi på tåget... riktigt trötta. Men dagen var i alla fall väldigt lyckad, en dag vi måste göra om! För Västerås affärer är ju inte ens att jämföra med stockholms.
Nu ska jag sova, disco nästa.
Puss och godnatt ♥
♥ Kjol - Monki
♥ Linne - Urban Outfitters
♥ Väska - Monki

STOCKHOLM...

Vaknade upp med jobbig huvudvärk och ont i halsen för en stund sen, jobbigt... jag vill inte bli sjuk! Men förhoppningsvis klarar jag mig för i dag i alla fall. Det är typiskt mig att bli sjuk när vi har lov, eller när det är helg. Men det är kanske ändå bättre att missa massor av kul grejer på lovet än att missa saker i skolan, även om jag hellre slipper skolan :p haha, nu ska jag välja lite kläder och sedan cykla ned till stationen... lite pirrig inför dagen faktiskt : )
pusshej♥

Tisdag

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade här på bloggen, fast det har egentligen inte hänt så mycket. Stockholm med övernattning var i alla fall mys, förutom att min pappa snarkade jätte högt när jag skulle sova (A)
Idag har det dock hänt ganska mycket, först överraskade vi vår klasskompis Johan som flyttade till Malmö förra julen och som var på besök, därefter gick vi hem till Olivia och åt super goda vofflor, mys vare. Sen vid fem gick vi och pratade lite med Johan igen och tog sedan en halvtimme på stan ungefär. Vi hann inte så mycket men det lär vi göra i morgon eftersom det då blir huvudstaden igen med mina fina raringar, längtar verkligen ♥ Jag och Emilia ska lyckas få med Olivia och Felicia bort från Drottninggatan och Åhléns, förhoppningsvis till Söder :P Nej, nu ska jag fixa lite inför i morgon.
Pusshej ♥

stockholm ♥

Strax ska vi åka till stockholm och lägenheten, vi ska sova över också vilket ska bli mysigt ♥ Något som är mindre mysigt är att min hud är alldeles torr (den blir det på hösten/ vintern) och så har jag en låsning i ryggen som gör ooont! Jag hoppas det hinner försvinna innan discot, för att hoppa runt som en galning med rygg-ont funkar inte riktigt. Hoppas ni får en trevlig dag! Uppdaterar i morgon när jag är hemma igen.
puss ♥

HÖSTLOV

Nu är vi höstlov, och fy vad bra det känns!
Här är våran fina lista som vi tänker följa...
♥ Träffa Johan (en kille i vår klass som flyttade till skåne förre julen)
♥ Åka till stockholm
♥ Ha filmkväll med övernattning (:
♥ Göra något galet (A)
♥ Disco på Konrad
puss och godnatt ♥

kort

Nu blir det bara ett kort inlägg.
Idag hade vi då kemiprov som gick väldigt bra hoppas jag. I morgon är det biologi... som jag hoppas går helt okej eftersom jag inte har pluggat jätte jätte mycket. Idag har det annars varit en kul dag... och min mage med extrem träningsvärk ryckade när jag fick ett skrattanfall på svenskan, haha.
Det är även halloween dag med utklädning för åttorna i morgon, jag vet inte riktigt vad jag ska vara... men känner mig ändå tvungen att hitta på något eftersom det är åttornas årliga grej att klä ut sig. Så nu ska jag plocka fram lite saker och sedan gå och lägga mig. I morgon efter SO:n får vi höstlov, längtar nästan ihjäl mig ♥
puss och godnatt ♥

onsdag

Nu har jag suttit och pluggat kemi hur länge som helst, så jag hoppas att det blir bra på provet i morgon. Det är verkligen världens jobbigast vecka nu med hur mycket plugg som helst... jag döör. Bloggen kommer väldigt mycket så sidan om men snart är det höstlov, och då lovar jag bättre uppdatering! Gud vad jag längtar ♥
puss och godnatt ♥

tisdag

Snart ska jag fortsätta plugga Kemi, askul. Shit vad jag inte orkar med mer skolarbete nu. Massor av jobbiga känslor och negativa tankar snurrar runt i mitt huvud dessutom, så det blir det enda jag tänker på. Annars så har det inte hänt särskilt mycket idag förutom att vi fick en ny tjej i klassen. Jag hoppas att hon är snäll och inte någon jobbig liten sak som blir favoriserad. Vad dum jag låter, men det är det som är jobbigt att få en ny tjej i klassen... eftersom hon antagligen blir omtyckt eller inte. Killar är ju annars bara som de är. Jaja, nu ska jag plugga.
pyss ♥

skolan

Nu sitter vi i skolan och vi skulle egentligen ha plugga Kemi nu, men lilla Emilia hade glömt sin anteckningsbok så det blev inget av det. Nu sitter jag då har med typ 5 ämnen i väskan som väger si så där ett ton. Jag dör snart av allt skolarbete. Nu ska jag hem och plugga! Yeees vad kul... eller inte.

puss ♥

trött

Nu ska jag strax krypa ner i min säng och sova, jag är så himla trött. Kvällen blev i alla fall lyckad och jag är glad att jag valde discot framför en kväll framför svtplay, haha.
I morgon är det gudstjänst klockan elva, inte så sugen på det... men vi ska ju gå med konfirmanderna så det blir nog lite roligare då. Sedan måste jag hem och plugga biologi och kemi. Det känns inte roligt. Dessutom borde jag räkna matte, men jag har glömt min bok i skolan. Hur som helst ska jag sluta skriva, och sova nu.
godnatt ♥

disco

Nu ska jag om en stund åka till discot, även om jag inte känner mig jätte pepp. Men det känns alltför deprimerande att sitta hemma själv så det blir nog rätt kul ändå eftersom mina älsklingsflickor är där. Antagligen kommer det bara vara massor av över sminkade fjortisar med playboy hotpants och perversa turk killar med fula kläder där, men shit the same nu ska jag hur som helst dit.
puss ♥

Lördag

Hej, nu ska jag snart åka iväg till konfan, stressad som sjutton är jag eftersom jag vaknade 10 istället för 9. Men när jag har skola är det ännu stressigare ändå så. Haha, och så sitter jag här och slösar tid.
I kväll blir det kanske disco i alla fall, har inte riktigt bestämt mig.
puss ♥

kväll ♥

Jag sitter med Emilia och chattar om lite fina planer vi har och tittar på parodier av Apoliva reklamen som så många tycker är läskig. I morgon är det konfa på viksäng klockan elva... det dåliga är att de har slagit ihop oss med just viksängskonfirmanderna eftersom vår grupp är så liten.
Här kommer favoritparodin, haha ♥

Fredag ♥

Idag är en bra dag, idag är det bra.♥
Nu sitter jag med min nya tröja på som Emilia ska få låna så mycket hon vill för hon är så bäst (: ♥
Dagen har varit så bra, om man bortser från engelskan som alltid är hämsk. Efter skolan så gick jag och gummorna i alla fall till Espresso House och hade mys, väldigt kul med ett nytt och fint ställe här i lilla västerås. Älskar er så mycket flickor ♥ Ni får min sol att lysa och mina stjärnor att gnistra. Hihi, lite poetiskt där kanske :b
Nu ska jag i alla fall dricka smoothie och titta på den fina serien En ö i havet. Min armhåla kliar föresten som tusan, eftersom jag inte hittade min deo igår tog jag en gammal som har gjort så att my armpit nu ser ut som en liten korv.
puss ♥

mässa

Mässan var lite sämre än väntat, hade nog för mycket tankar i skallen. Vad det handlar om säger jag inte.
Just nu orkar jag verkligen inte med livet, vill bara vara någon annan.

onsdag

Hejsan, sitter nu och väntar på att maten ska bli klar så att jag hinner äta innan det blir gudstjänst, längtar efter att få komma dit faktiskt. Så skönt att bara få tänka på något annat och kyrkan är ju dessutom mysig tycker jag. I övrigt har jag inte gjort så mycket annat än skolan idag, vi fortsatte med prao saken och när vi slutade klockan två gick jag själv ner på stan och köpte lite saker som jag behövde. Nu väntar jag som sagt bara på att äta lite och sedan åka till kyrkan ♥ Jag är lite glad eftersom att Biologiprovet vi skulle ha haft i morgon är uppskjutet en vecka.
puss och hej ♥
Gammal bild på mig och min kompis Julia ♥ Söt tycker jag.

21.43

Nu har jag slösat tid vid datorn, några timmar rättare sagt. Jag skulle bara sitta max två timmar idag... jag lyckades inte. Jag hade tänkt plugga lite mer så att jag slipper i morgon. Men eftersom jag ändå slutar tidigt i morgon kan jag lika väl plugga då... och jag har ganska lätt för biologi så jag hoppas provet går bra även om jag kortar ned pluggtiden lite, för jag kommer ändå hinna sitta minst sju timmar i morgon. Tack förresten för förklaringen Anna! Fattar nog lite bättre nu (:
puss och godnatt ♥

Tisdag

Hej, idag har vi haft halvdags prao på MälarEnergi och sedan utvärdering på skolan, det gick väl så där. Nu pluggar jag Biologi, för vi har prov på Torsdag... och jag vet inte hur man förklarar en ekologisk nisch! Åh, någon som vet?
Förlåt att jag inte lagt upp bilderna från stockholm men det kommer så snart jag får tid. Sköt om er ♥
puss och kräm ♥
Jag bjuder på en liten bild på min biologibok i alla fall, som lite tröst.

söndag

Idag har det varit en ganska vanlig, grå och långtråkigt mysig söndag, med gröt till kvällsmat. Jag har varit snäll och bakat massa bröd och mått ganska bra. Dagen i Stockholm i går var också väldigt väldigt trevlig, vår lägenhet är liten men super fin! Jag kände mig nästan som en äkta stockholmare när jag och mamma gick till den närliggande Konsum och köpte diskmedel och tändstickor, och på kvällen gick vi ock åt på Kvarnen... också det väldigt mysigt ♥
Jag köpte ett litet linne på Monki också, kanske lite onödigt med det kostade ¨bara¨ hundra kronor så jag blir inte urfattig bara därför. Nästa helg ska vi nog dit igen, jag längtar redan ♥
I morgon har vi prao hela dagen på Mälarenergi, lite ångest att behöva gå upp klockan sju men annars känns det helt okej eftersom vi slipper engelskan. Att slippa vår engelsklärare = lycka!
Godnatt ♥
Jag älskar Ulrik ♥

stockholm

Hejsvejs, jag vaknade tjugo över elva idag. Natten har varit helt mysko, jag känner mig så trött fast jag sovit i... tio timmar kanske. Precis innan jag vaknade drömde jag massor av konstigt.T.ex att vi var på någon konstig plats som det var jätte mycket folk på. Efter det träffade jag tre trillingkillar som hette Jonhathan Hare, Johnathan Tån och Johnathan Ån, (jag visste det för det stod på deras tröjor) och de tittade konstigt på mig när jag sprang in i en liten hambugerkiosk. Jag trodde att jag och Linnéa skulle jaga dem med egentligen skulle vi utföra något mord som våran chef sa. Haha, men drömmar är ju som de flesta vet ofta ganska konstiga.
Strax så ska vi i alla fall åka till vår nya etta i Stockholm, mamma och pappa håller just på och samlar in saker i vårt hem som vi kan ta med. Det ska bli riktigt kul att åka dit, och jag har nästan lite pirr i magen, lite mysigt ♥
Skriver sedan, då det kanske kommer lite bilder också.
puss ♥

godnatt

NU har blogg.se varit jättesegt så jag har inte kunnat skriva något förrän nu. Dagen har i alla fall varit ganska trevlig och ett plus var att vi inte hade engelska med min hat-lärare. På lördag ska vi för första gången sova över i vår etta i stockholm, längtar verkligen!
Nu ska jag sova för jag har sovit så himla lite den här veckan och idag kändes det som om jag skulle somna varje gång jag började läsa en tråkig text eller bara satt still utan att prata. Haha, duktigt. Så nu säger jag godnatt.
puss ♥

plugg

Här sitter jag och pluggar biologi, ska även strax fortsätta med tekniken och göra klart den. Jag kom hem vid halv åtta från gudstjänsten istället för nio som vi brukar, om vi går på ungdomstiden. Egentligen ville jag gå, men eftersom ingen ville så åkte jag hem istället vilket egentligen var bra eftersom jag har en del plugg tills i morgon. Så det var kanske meningen.
Nu ska jag plugga vidare, puss hej ♥ idag är en bra dag, jag har det bra idag!

Ulrik ♥

TRÖTT

Jag är helt dead trött. Vi har gympa första timmen, oh yees.

godmorgon!

Egentligen så har jag inte så mycket mer att skriva än att jag är trööött och vill gå och lägga mig. Men det ska faktiskt ändå bli ganska kul med lunchkonserter idag! På något sätt så har man liksom vant sig med att vi har massor av konserter jämt och ständigt, så när vi väl går ut kommer jag sakna det mycket ♥ Men fortfarande har vi ju två års konserter kvar som tur är!
ha en fin dag!
puss hej ♥

godnatt

Gissa om jag är trött men fortfarande vaken? Damp att jag ska vara så dålig på att gå och lägga mig när jag ska. Jag skulle plugga biologi men det blev inte så mycket med det. Men musik-historian är i alla fall klar! Lite nöjd är jag trots allt. Nu ska jag lägga min musikklass-tröja bredvid min säng så att jag inte glömmer den i morgon, haha eller inte. Så glömsk att jag skulle glömma konserten idag är jag nog inte. Nej nu ska jag sova.
Puss godnatt ♥

Han ♥

Han får mig att må bra, vill ha tillbaka den där kvällen på momangen. Grönalund en varm kväll i Augusti ♥
Finaste låtarna

handla

Nu har jag och mamma varit nere på stan. Jag köpte en ny svart tröja från jc med ryggurringning, och även ny duschkräm från The Body Shop ♥ Sedan handlade vi även te och så har mamma köpt en söt blomma till mitt rum. Jag mår lite halvbra nu, men fortfarande känner jag mig så nervös inför ¨the hemlighet¨... ooh vad ska jag göra? Kul och jobbigt på samma gång, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... men så kul ändå. Hoho känner mig lite knasig. Jag måste plugga men kan inte, dör och återuppstår  lite varje sekund, vad är det med dessa tonårskänslor, jag kan inte tänka ? Inte skämt åsido.
puss ♥
Om jag fick tillbaka dagen mot en miljon skulle jag byta på sekunden ♥

Måndag

Dagen har varit föga irriterande, men franskan gick fint. En hemlighet rikare är jag dessutom, en fin hemlighet som ingen mer är vi vet. Inte ens du lilla fis.
Uppe i himlen vill jag vara ♥

morgon!

Godmorgon! Egentligen är jag jätte trött och skulle helst av allt bara vilja krypa ner i sängen igen, men det gå ju inte. Skolplikten kallar, hehe. Så nu ska jag göra mig klar och sedan trampa iväg på min fina cykel. Sedan har jag inget mer att skriva, ha en bra dag i alla fall! ♥

Tänk att det för bara några veckor sedan var varmt ute. Nu dröjer det flera månader innan jag kan sitta i mitt fönster och blicka ner över trädgården, varma sommarkvällar. 
♥ bilderna är lite repris för att jag gillar de så.

SÖNDAG

Jag har knappt gjort något viktigt idag, förutom utvärderingen till utveckligssamtalet. Jag sov till halv ett idag, haha lyckat. Men igår kväll så råkade jag somna när jag kollade på Föräldrarfällan. Jag vaknade vid typ halv fyra och var då tvungen att gå och borsta tänderna och hoppa i säng, trött som en sengångare eller nåt. Jag tror jag ska gå och baka bröd nu.
puss ♥

bröd

Strax ska jag åka med lilla pappa till Ica och köpa philadelphiaost och jäst för jag ska baka bröd. Jag tänkte att jag behövde hitta på något. Ute regnar det och det känns som om det är söndag.
puss ♥

snö

På något sätt så känns det som om det vinter nu, eller så är det bara jag som vill att det ska vara det. Det är kallt ute och det känns som om det bara är snön som fattas. Fast egentligen är det ganska långt kvar, det är ju herregud bara oktober. Fast dagarna går ju så fort, veckorna bara rusar förbi. Snart är höstterminen i åttan slut och då är det bara ungefär ett år kvar tills jag ska välja gymnasium. Allt känns så sjukt och konstigt, jag tror typ fortfarande att jag går i femman och inte i åttan. Vi börjar bli stora nu, tanken går inte riktigt in.

jag älskar er ♥

Utan er skulle livet inte vara värt att leva.
Ni är min luft och mitt allt, ni gör min vardag till det den är även om alla inte är närvarande. Det där lilla betyder så mycket.
Jag älskar er ♥

ULRIK!

Han vann!♥

sömtuta

Jag har sovit i typ tre timmar nu, men det är skönt att bedövningen är ur nu i alla fall.
Idag har vi haft engelskaprov, det gick väl ganska bra hoppas jag. Sedan var det gympa och eftersom jag trodde jag skulle till tandläkaren tjugo över elva när jag egentligen skulle dit tjugo över 12 hade jag inga kläder med mig, smart som jag är. Efter gympan skulle vi i alla fall bli fjortisar och det blev fint, men jag var tvungen att gå i förväg till lunchen för att hinna så jag hann knappt se tjejerna. Så för min skull borde vi göra det här igen.
puss ♥

engelska

Jag sitter fortfarande uppe och pluggar, är så jävla trött. Om jag inte klarar engelska provet lika bra som jag vill så kommer jag typ dö.
godnatt♥

Torsdag

Nu är jag hemma och ska plugga till engelska provet vi har i morgon, jag är nervös. Jag är dålig på att plugga, så jag kommer nog få IG bara därför, och inte få några betygspengar alls. Jag som behöver pengar så himla mycket nu, till kläder och skor och smink och massa annat... min halv-nya ögonskugga från Make Up Store tappades ju även i golvet idag. Mina läppar har varit röda och dumma hela dagen, och nej jag har inte haft läppstift utan det är vädrets fel, kallt och blåsigt = röda, svidande läppar. Mamma sa att jag skulle dricka mycket vatten, så here  I come vatten. I morgon så händer det mycket, för det första så ska jag och mina flickor vara fjortisar, jag ska dra ut en tand och så har vi ju prov. Igår var vi i kyrkan på halvtimmes mässa, det var mysigt och jag fick en fin bild av Sophia när vi tände ljus.
puss ♥

RSS 2.0